LÄHETTÄMINEN JA TOIMITUS

Toimitamme tuotteita vain seuraavin maihin: Suomi (Ahvenanmaata lukuun ottamatta), Ruotsi, Norja, Tanska, Liettua, Latvia, Viro, Ranska, Puola, Saksa, Irlanti, Alankomaat, Luxemburg ja Belgia . Tuotteet lähetetään siihen toimitusosoitteeseen tai noutopisteeseen, jonka olet ilmoittanut tilausta tehdessäsi ja joka on mainittu Tilausvahvistuksessa.

Verkkokaupasta tilaamiesi tuotteiden omistusoikeus siirtyy sinulle sillä hetkellä, kun maksu on veloitettu valitsemaltasi maksutavalta. Riski tuotteista siirtyy sinulle toimituksen yhteydessä olettaen, että olemme saaneet täyden maksun tuotteista.

Suosittelemme, että tarkistat toimituspakkauksen ja vastaanotetut tuotteet mahdollisimman pian toimituksen jälkeen ja varmistat, ettei lähetyksestä puutu mitään ja että tuotteet ovat hyvässä kunnossa. Jos tuotteet ovat vaurioituneet kuljetuksessa tai lähetyksestä puuttuu tuotteita, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@moominarabia.com.

Meitä ei voida pitää vastuussa toimituksen viivästymisestä tai epäonnistumisesta, jos viivästyminen tai epäonnistuminen johtuu olosuhteista, joihin emme voi vaikuttaa (toisin sanoen ylivoimaisesta esteestä). Pyrimme kaikin kohtuullisin keinoin ehkäisemään ja minimoimaan tällaisista olosuhteista johtuvan viivästymisen. Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että toimitus viivästyy merkittävästi, sinulla on oikeus perua tilaus ilman lisäkuluja.

Jos emme jostakin syystä pysty toimittamaan tilaustasi kolmenkymmenen (30) vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä, ilmoitamme siitä sinulle mahdollisimman pian ja sinulla on oikeus saada maksamasi summa kokonaan takaisin käyttämälläsi maksutavalla.

Usein kysyttyä

1. Kuinka kauan toimitus kestää ja paljonko se maksaa?

 Toimitusaika on arviolta 10–14 vuorokautta.

 • Toimitus Suomeen (huomaathan, että tuotteita ei voida toimittaa Ahvenanmaalle)
  • Paketti lähetetään Postin kautta, ja voit valita toimituksen joko noutopisteeseen tai kotiinkuljetuksella. Tarjoamme maksuttoman toimituksen noutopisteeseen, jos tilauksen arvo on yli 100 €. Kotiinkuljetuksesta peritään 10 €:n lisämaksu. Alle 100€ tilauksista noutopisteeseen toimituksesta veloitetaan 5,90€.
 • Toimitus Norjaan
  • Paketti lähetetään GLS:n kautta. Tarjoamme maksuttoman toimituksen kaikkiin tilauksiin, joiden arvo on yli 100 € sisältäen verot ja tullimaksut. Toimituskulut ovat 9,90€ alle 100€ tilauksissa.
 • Toimitus Ruotsiin
  • Paketti lähetetään GLS:n/Schenkerin kautta.
  • Toimitus on saatavilla vain noutopisteeseen, ja se on maksuton, jos tilauksen arvo on yli 100 €. Toimituskulut ovat 9,90€ alle 100€ tilauksissa.
 • Toimitus Tanskaan, Baltian maihin (Liettuaan, Latviaan, Viroon), Puolaan, Saksaan, Ranskaan, Irlantiin, Alankomaihin, Luxemburgiin tai Belgiaan.
  • Paketti lähetetään GLS:n kautta.
  • Tarjoamme maksuttoman kotiinkuljetuksen kaikkiin tilauksiin, joiden arvo on yli 100 €. Toimituskulut ovat 9,90€ alle 100€ tilauksissa.
 • Muu maailma
  • Emme pysty toimittamaan tuotteita muualle. 

2. Mihin toimitus on saatavilla?

Tuotteita voidaan toimittaa vain Suomeen (Ahvenanmaata lukuun ottamatta), Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Liettuaan, Latviaan, Viroon, Ranskaan, Puolaan, Saksaan, Irlantiin, Alankomaihin, Luxemburgiin ja Belgiaan.

Emme pysty toimittamaan tuotteita arvonlisäveroalueen ulkopuolisille alueille, postilokero-osoitteisiin, hotelleihin, hostelleihin tai kasarmeille.

3. Miten voin seurata lähetyksen kulkua?

Voit seurata lähetystä ja tarkistaa arvioidun toimitusajan sähköpostiisi saapuneessa toimitusvahvistuksessa olevan seurantalinkin kautta.

4. Mitä tapahtuu, jos en ole paikalla vastaanottamassa lähetystä?

Jos pakettisi on tulossa kotiinkuljetuksena ja sitä ei onnistuta toimittamaan perille, se ohjataan noutopisteeseen. Paketin toimituksesta vastaava kuljetusyritys (Posti, GLS, Schenker/GLS) jättää sinulle viestin, jossa on noutopisteen tiedot. Jos et nouda pakettia noutopisteestä, se palautuu meille. GLS säilyttää pakettia kahdeksan vuorokautta ja Posti seitsemän vuorokautta.

5. Mitä tapahtuu, jos en pysty noutamaan pakettia noutopisteestä?

Kotiinkuljetuksia tehdään virka-aikana maanantaista perjantaihin arkipyhiä lukuun ottamatta.

Jos kotisi lähellä ei ole noutopistettä tai jos GLS ei pystynyt jättämään sinulle viestiä, ota yhteyttä GLS:ään ja sovi uudesta toimitusajasta.

Jos pakettia ei pystytä toimittamaan perille tai jos sitä ei noudeta noutopisteestä, se palautuu meille. Emme voi lähettää meille palautuneita tuotteita uudelleen, jos toimitus on epäonnistunut tai pakettia ei ole noudettu. Tässä tapauksessa katsomme tilauksen peruuntuneeksi ja palautamme maksamasi summan, josta vähennetään mahdollisen kotiinkuljetusmaksun osuus (Suomessa).