Nyt täällä:

Uudet Moomin Arabia Kodintekstiilit

Sukella Moomin Arabian pehmeiden pyyhkeiden ja lakanoiden syleilyyn!

Uudet Moomin Arabia -kodintekstiilit saatavilla iittala.com:ista

Löydä mukavuusalueesi Moomin Arabian kanssa.

Kun kaikki muut kehottavat sinua poistumaan mukavuusalueeltasi, me Moomin Arabialla haluamme opastaa sinut sinne takaisin.

Moomin Arabialle mukavuusalue on taianomainen paikka, jossa saa vapaasti olla oma itsensä, hengähtää ja pysähtyä hetkeksi.

Jos elämä tuntuu kovalta, anna itsellesi lupa sukeltaa johonkin pehmeään.

Kankaisiin on kudottu muumitarinoiden taikaa.

Tekstiilien kuvitukset ovat saaneet inspiraationsa Tove Janssonin muumitarinoista ja alkuperäisistä piirroksista – aivan kuten Moomin Arabian astiakokoelmatkin. Uusista tekstiileistä saatatkin löytää Moomin Arabian astioista tuttuja tarinoita, hahmoja ja elementtejä. Moomin Arabia -tekstiilit on suunniteltu erityisesti aikuiselle kuluttajalle ja niiden yleisilme on pohjoismaisen tyylikäs, lämmin ja kutsuva.

Tehty kestämään

Muumimaisten pehmeiden arvojen mukaisesti haluamme, että tuotteemme kestävät ja ilahduttavat käytössä pitkään. Moomin Arabian kaikki tekstiilituotteet on valmistettu 100-prosenttisesta luomupuuvillasta.

Lakanakankaassa on raikas ja napakka tuntu, joka muuttuu käytössä ilmavan pehmeäksi. Pyyhkeiden materiaalina on käytetty pehmeää, mutta hyvin kosteutta imevää puuvillafroteeta. Luomupuuvilla on hengittävä ja helppohoitoinen materiaali, joka kestää kulutusta ja 60 asteen pesulämpötilan. 

Vuodevaatteet – Pehmeä sukellus tarinoiden maailmaan

Moomin Arabian vuodevaatteet kutsuvat makoisille unille muumitarinoiden maailmaan murretuissa ja neutraaleissa väreissä sekä herkissä pastellinsävyissä.

Ensimmäiseen kokoelmaan kuuluvat yksittäisinä ja tuplasetteinä saatavat pussilakanat ja tyynyliinat sekä tikattu sängynpeitto.

Kylpyhuonetekstiilit – Kääriydy mukavuusalueellesi

Olet sitten vasta aloittamassa päivääsi tai jo rauhoittumassa pitkän päivän jälkeen, Moomin Arabia -pyyhkeet tarjoavat täydellisen tilaisuuden unohtaa ulkomaailma hetkeksi. Niiden pehmeään, lämpimään syleilyyn on ilo kääriytyä suihkun, uinnin, saunan tai muuten vaan rankan päivän jälkeen.

Pyyhkeiden väreihin on valittu lämpimänkeltaista, pirteää liilaa sekä raikasta minttua. Materiaalina on käytetty pehmeää, mutta hyvin kosteutta imevää puuvillafroteeta, johon on ihanan pehmeä kääriytyä. Kirjotut muumiyksityiskohdat tuovat pyyhkeisiin ylellisen ulottuvuuden. Kylpyhuonetekstiileistä tulee saataville kylpypyyhkeitä sekä kaksi erikokoista käsipyyhettä.

Uudet Moomin Arabia -tekstiilit nyt saatavilla

Moomin Arabian ensimmäiset vuodevaate- ja kylpyhuonetekstiilit nyt saatavilla iittala.com:ista, Iittalan myymälöistä sekä jälleenmyyjiltä maailmanlaajuisesti. Pysy kuulolla – lisää mukavuusalueelle kömpimisen arvoisia hetkiä on luvassa!

#moomentsofcoziness

”Minä tunsin itseni niin onnelliseksi, etten edes pelännyt tämän hetken menevän ohi.”

- Muumipappa