TILAAMINEN JA MAKSAMINEN

Voit tehdä tilauksen ja ostaa tuotteita Verkkokaupasta, jos täytät seuraavat ehdot:

  • Olet vähintään 18-vuotias.
  • Olet ostosten maksamiseen käytettävän, voimassa olevan pankki- tai luottokortin omistaja tai luvallinen haltija.
  • Sitoudut ilmoittamaan oikean nimesi sekä oikean osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, maksutietosi ja muut tarvittavat tiedot kokonaisuudessaan.

Ostosivumme opastavat sinua tilausprosessin jokaisessa vaiheessa. Voit tarkistaa antamasi tiedot ja korjata mahdolliset virheet ennen tilauksen lähettämistä. Käythän tilauksesi huolellisesti läpi tilausprosessin jokaisessa vaiheessa.

Näet lopulliset tilaustietosi vahvistusvaiheessa. Tämän jälkeen saat sähköpostiisi viestin, jossa on vahvistus tilauksesi vastaanottamisesta sekä tiedot tilaukseen sisältyvistä tuotteista (”Tilausvahvistus”). Huomaathan, että tämä ei tarkoita sitä, että tilauksesi olisi hyväksytty. Tilaus hyväksytään ja välisemme sopimus astuu voimaan vasta tilattujen tuotteiden lähettämisen yhteydessä. Saat meiltä tällöin tilauksen toimitusvahvistuksen sähköpostitse. Saatamme hylätä tilauksia mistä tahansa syystä tai ilman syytä. Jos tilaustasi ei voida hyväksyä, ilmoitamme siitä sinulle kirjallisesti emmekä veloita maksua tuotteesta. Syynä voi olla jokin seuraavista: tuote on loppunut varastosta; resurssimme eivät yllättäen riitä emmekä olisi voineet varautua tilanteeseen kohtuullisin keinoin; olemme huomanneet virheen tuotteen hinnassa tai kuvauksessa; tai emme pysty toimittamaan tuotetta ilmoittamassasi toimitusmääräajassa.

Tuotevalikoimaamme kehitetään jatkuvasti, joten emme pysty takaamaan minkään Verkkokaupassa mainostetun tuotteen saatavuutta. Pidätämme oikeuden lopettaa tietyn tuotteen myynti tai poistaa sen saatavilta ilman korvausvastuuta tai ennakkoilmoitusta seuraavista syistä: terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät syyt, muutokset tuotannossa (esim. raaka-aineet tai tuotantomenetelmät) tai kaupalliset syyt.

Huomioithan, että saatamme hylätä tilauksesi, jos tuotteet näkyvät verkkosivustolla mutta niitä ei todellisuudessa ole saatavilla/varastossa. Jos näin käy, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Hinnat ja maksu

Hinnat ja muut veloitukset

Ellei muuta ole mainittu, Verkkokaupassa näkyvät tuotehinnat ovat kunkin tuotteen kohdalla ilmoitettuja täysiä vähittäismyyntihintoja, jotka ovat voimassa tilaushetkellä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron tai muussa Euroopan unionin jäsenvaltiossa (tai Norjassa) sovellettavan veron sen mukaan, missä maassa tilaus tehdään.  Arvonlisäveron osuus näytetään maksuvaiheessa sen jälkeen, kun olet ilmoittanut laskutusmaan ja toimitusosoitteen.

Hinnat eivät sisällä toimituskuluja eivätkä käsittelykuluja, vaan ne lasketaan ja ilmoitetaan erikseen ennen tilauksen vahvistamista.

Jos tilaamiesi tuotteiden hinnoissa havaitaan virhe, otamme sinuun yhteyttä tarkistaaksemme, miten haluat meidän menettelevän, ennen kuin hyväksymme tilauksesi. Jos olemme jo hyväksyneet ja käsitelleet tilauksen, johon sisältyy ilmiselvästi väärin hinnoiteltu tuote, ja sinun voidaan olettaa ymmärtäneen hinnan virheelliseksi, saatamme palauttaa maksamasi rahat ja vaatia, että palautat saamasi tuotteet.

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat koskevat vain tässä Verkkokaupassa myytäviä tuotteita, eivätkä ne välttämättä vastaa muissa myymälöissämme tai kolmansien osapuolten myymälöissä olevia hintoja. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja tai maksuehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tällaiset muutokset eivät vaikuta jo tehtyihin tilauksiin.

Maksutavat

Hyväksymme vain tietyt maksutavat, ja ne määräytyvät laskutusmaasi mukaan.

Tilausta tehdessäsi sinun on ilmoitettava tarvittavat tiedot valitsemaasi maksutapaa varten ja valtuutettava maksu pankin tai muun maksupalveluntarjoajan kautta. Kun lähetät tilauksen, pyydämme korttisi myöntänyttä pankkia tai muuta maksupalveluntarjoajaa varaamaan summan kortiltasi tai muulta valitulta maksutavalta. Maksu veloitetaan valitsemaltasi maksutavalta tilauksen toimittamisen yhteydessä. Emme toimita tilaamiasi tuotteita ennen kuin korttisi myöntänyt pankki tai muu maksupalveluntarjoaja on valtuuttanut valitsemasi maksutavan käytön näihin ostoihin.

Saatamme käyttää maksun käsittelyssä kolmansien osapuolten palveluja, jolloin sinut ohjataan uudelleen kyseisen kolmannen osapuolen sivustolle. Huomaa, että kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietoja omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.

Huomaa myös, että pidätämme oikeuden perua tilauksesi ilman ennakkoilmoitusta, jos maksua ei pystytä veloittamaan valitsemallasi maksutavalla.

Usein kysyttyä

1. Mitkä maksutavat hyväksytte?

Hyväksymme seuraavat maksutavat:

  • VISA (pankki/luottokortti)
  • Mastercard (pankki/luottokortti)

2. Miksi maksuni ei mene läpi?

  • Jos maksaminen ei onnistu, tarkista seuraavat asiat:
  • Ovatko kortin tiedot ja laskutustietosi oikein?
  • Ilmoititko oikean toimitus- ja laskutusosoitteen, eikä tiedoista puutu mitään? Huomaathan, että emme toimita tuotteita postilokeroihin.
  • Yritätkö maksaa oikean tyyppisellä kortilla ja ovatko kortin numero, voimassaoloaika ja CVV-tarkistusluku (kortin kääntöpuolella oleva kolminumeroinen luku) oikein?
  • Onko kortillasi riittävästi katetta katevaraus- tai maksuhetkellä?

Jos ongelma ei ratkea, ota yhteyttä pankkiisi.

3. Mistä tiedän, että tietoni ovat turvassa?

Käsittelemme tietosi turvallisella palvelimella, joka salaa tiedot ennen niiden siirtämistä.

Noudatamme tietosuojaan ja yksityisyyden suojaan liittyvää lainsäädäntöä ja varmistamme, että kaikki meille antamasi tiedot, luottokorttitiedot mukaan lukien, pidetään salassa ja turvassa.

Käsittelemme maksu- ja ilmoittautumistietosi luottamuksellisesti.

Noudatamme tiukkoja suojausmenettelyjä tietojen säilyttämisessä ja käytössä, jotta luvaton pääsy niihin voidaan estää.

Tietosuojakäytännössämme on tarkempaa tietoa siitä, miten keräämme ja käsittelemme tietojasi.